Telefoon

+31(0)767 810 007

Over ons

KCB Hoveniersbedrijf Breda en omgeving

Wat kan KCB Hoveniersbedrijf Breda allemaal voor jou doen?

Wij worden enthousiast van elk nieuw project. Weer een andere omgeving, nieuwe mensen, creatieve wensen en werken met de modernste technieken en materialen.

Laat onze kennis, kunde en flexibiliteit jouw voordeel zijn.

KCB Hoveniersbedrijf Breda

We hebben al meer dan twaalf jaar ervaring met..

N

Tuinrenovatie

N

Overkappingen

N

Tuinonderhoud

N

(Sier)bestrating

N

Boomverzorging

N

Beplanting

N

Groene (sedum) daken

N

Verlichting

N

Buitenelektra

N

Schuttingen

N

Afwatering

N

Grondwerkzaamheden

N

Vlonders

Als je voor KCB Hoveniers kiest, dan kies je voor..

méér dan een hoveniersbedrijf. Wij doen graag nét iets meer dan je van ons verwacht.
We willen dat je er versteld van staat. Next level, zoals je tegenwoordig vaak hoort.

Voordelen van KCB Hoveniers

Moderne materialen en de beste kwaliteit

KCB werkt met moderne materialen en gereedschap van de beste kwaliteit. ‘Slim werken’ voor het beste resultaat op de lange termijn.

Nauwkeurig, flexibel en daadkrachtig maatwerk

Dat kenmerkt onze projecten. Je hoeft geen aparte timmerman in te schakelen voor je overkapping, geen elektricien voor de verlichting en geen loodgieter voor de afwatering. Ons team gaat vakkundig te werk.

We denken graag creatief met je mee

Leuke details in het tuinontwerp, slimme materiaalkeuzes en tips voor de indeling van je tuin. Als er bijvoorbeeld geen nabije rioolaansluiting is, kiezen we voor hydroblobs of een andere vergelijkbare creatieve oplossing.

Kriss van KCB Hoveniers

Met zijn moderne kijk op het hoveniersvak is Kriss het aanspreekpunt tijdens elk project. Je bespreekt met hem vooraf je wensen, hij stuurt het team aan en werkt net zo hard mee in de tuin.

Kriss is gemakkelijk bereikbaar, flexibel en áltijd bereid iets extra’s te doen. Je komt er vanzelf achter dat deze jongen niet stil kan staan. Of zitten.

Zelf zegt hij dat ‘ie altijd bezig is met maximaal investeren in zijn bedrijf en in zichzelf. Zijn onvermoeibare werkethos bevestigt dat. Net als de zorgen voor zijn team: zonwerende kleding, een tent tegen de regen of sneeuw, niks is te gek. Kriss zorgt voor een ontspannen sfeer en kiest voor moderne technieken. Én niet te vergeten: zijn trouwe viervoeter Dinero.

Aanwezig bij elk project en op handen gedragen door het team.

Hoveniersbedrijf Breda

Dit vonden zij ervan

“Bizar hoe hard deze mannen werken. Een onvoorstelbaar werkethos, discipline en dan toch nog kunnen lachen in de pauze. Tussentijdse aanpassingen werden meteen opgepakt. Kriss dacht zelfs mee over de kleurencombinatie van stenen, het cortenstaal en mijn beplanting.”
Rosa Suikers

‘s-Hertogenbosch

Mogen wij je helpen met je tuin of rond je huis?

Het KCB-team houdt van aanpakken. We zijn graag met z’n allen buiten (en komen dan ook niet met vieze werkschoenen bij je binnen).
We eten onze lunch lekker op in de tuin, maar tegen een Brabants bakske koffiezeggen we geen ‘nee’!

Partners

KCB hoveniersbedrijf Breda doet het niet alleen. We werken samen met betrouwbare lokale partners, zodat alles soepel verloopt. Containers, tegels, hout en andere tuinmaterialen.

Kriss staat in direct contact met alle leveranciers en hij is ook jouw aanspreekpunt. Korte lijntjes en heldere communicatie; wel zo gemakkelijk. We kiezen dus alleen voor partners die bewezen goed werk en degelijke producten leveren.

De grootste producent van keramische tuintegels, sierbestrating, muurblokken en andere materialen in Nederland.

Tuinspecialisten in Breda en omgeving voor natuursteen, sierbestrating, tuinhout, verlichting en toebehoren.