Telefoon

+31(0)767 810 007

Voor welk straatwerk ga jij?

Bestrating Breda & sierbestrating Breda

‘Wow!’ is een veelgehoorde reactie van klanten als zij hun nieuwe bestrating zien. En dat snappen we. (Sier)bestrating van KVC bestrating Breda maakt een grote impact op de uitstraling van je tuin. Het kan zorgen voor rust, maar het kan ook speels ogen, zoals een spannende combinatie van keramische tegels met oudgebakken waaltjes.

Hoewel veel mensen meer groen in hun tuin willen (en dat juichen wij toe), bestaat er bijna geen tuin die niet deels bestraat is. Het is functioneel, dat staat vast. Al gaat het alleen om het terras, een looppad of de oprit met bestrating. Je wilt deze plekken begaanbaar houden onder alle weersomstandigheden.

Waarom dan niet kiezen voor iets moois?

De keuze uit tuintegels, klinkers, (natuur)stenen, kantopsluitingen en muurblokken is overweldigend. Zoveel vormen, kleuren, structuren en maten. We laten je graag zien wat er mogelijk is en hoe bestrating jouw tuin kan complementeren.

bestrating breda sierbetrating breda bij KCB Hoveniers

Sierbestrating Breda en omgeving

N

Voor elke ondergrond en (tuin)situatie passend advies

N

Keuze uit alle soorten, maten, kleuren, vormen en structuren

N

Verschillende afwatersystemen en -goten mogelijk

N

We staan in direct contact met leveranciers

N

Aanleggen van opritten, met puinkorrel als fundering

N

Machinaal bestraten met de nieuwste vacuüm-techniek (binnenkort)

Ben jij zelf weleens in de weer geweest met het straten van je tuin? Dan weet je dat het een hele klus is. Geen kwestie van ‘even de tegels op hun plek leggen en klaar’. Vooral als je lang wilt genieten van de bestrating in je tuin, is een nauwkeurige aanpak belangrijk.

bestrating breda en omstreken

Bestrating Breda, wat vinden anderen?

“Ik was een beetje huiverig voor veel tegels in mijn tuin, want ik houd van groen. Kriss adviseerde me keramische tegels met een natuurlijke uitstraling. Wat ben ik daar dankbaar voor! De combinatie met oud gebakken, getrommelde stenen en veel hout is precies wat ik wilde. Leuk ook om te zien hoe nauwkeurig het team te werk gaat.”

Rosa Suikers

‘s-Hertogenbosch

Wil je ook (sier) bestrating in je tuin of rond je huis?

“Da’s hendig!”

Ja, want er komt méér kijken bij bestrating, dan alleen tegels en stenen.
  • We zorgen er ook voor dat jouw afwatering een topsysteem krijgt. Functioneel aangesloten op de riolering of een creatieve oplossing met hydroblobs. Qua stijl passend bij de rest van je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een mooie afwateringsgoot, die qua kleur en materiaal matcht met een cortenstaal borderrand.
  • Het zit ‘m in de details, hoor je weleens. In de tuin zijn dat vaak de palissaden, opsluitbanden en voegen. Ze zorgen ervoor dat het straatwerk mooi blijft liggen, maar ze doen ook wat voor de sfeer. Metaal, natuursteen, beton of kunststof, welke materialen en kleuren passen het beste in jouw omgeving?
  • Bovendien kan de verlichting een onderdeel van mooie bestrating zijn. We boren met gemak een ingang voor fijne spots in de tegels. Zo kun je ook ’s avonds genieten van je tuin.

Met het oog op de toekomst

Inmiddels is onze kijk op bestrating een specialiteit geworden. KCB bestrating Breda is altijd bezig met ontwikkelen en vooruitgaan. Zo ook met (sier)bestrating. Je kunt ons binnenkort daarom inschakelen voor:

  • machinaal bestraten
  • de nieuwste vacuüm-techniek
  • grote tegels (een meter bij een meter)
  • keramische opritten