Telefoon

+31(0)767 810 007

Overkapping Breda

en omgeving

Wil je ook graag buiten genieten van de lange Brabantse nachten? De regen horen tikken als jij droog zit? Of juist een schaduwrijke plek op zonnige dagen? Inderdaad, een overkapping in Breda en omstreken is het antwoord.

En tuinoverkappingen zijn er in véél soorten. Misschien weet je daarom niet waar je moet beginnen. Komt de veranda aan je huis, schuur of is het een vrijstaande overkapping? Welke houtsoort past mooi in jouw tuin? Wil je een ‘groen’ (sedum)dak of ga je voor UV-werend polycarbonaat? En dan nog te beslissen over open wanden of schuifdeuren, wel of geen kachel, afwerklijsten, (zinken) regenpijpen…

Ontspan.

Dat is precies waar wij je mee helpen. We leggen helder uit wat de mogelijkheden zijn. We laten je materiaal zien, denken met je mee en maken jouw unieke overkapping helemaal op maat. Dat is het voordeel als je voor de ervaren en gespecialiseerde hoveniers van KCB kiest.

Onze overkappingen in Breda en omgeving tonen aan dat elke tuin zo’n toevoeging verdient.

overkapping breda

Een (terras)overkapping Breda van KCB betekent..

N

Comfort en elk tuinseizoen langer buiten genieten

N

Een sfeervolle blikvanger én functionele toevoeging aan je tuin

N

Bescherming en een droge plek voor je tuinmeubilair

N

Een tweede woonkamer, kantoor of meer ruimte om te relaxen

N

In de winter een knusse en ’s zomers een schaduwrijke plek

N

Een droge plek voor haardhout (en een kachel natuurlijk!)

N

De ideale gelegenheid voor een tuinfeest of gezellige barbecue

KCB Hoveniers is gespecialiseerd in overkappingen in Breda. We werken en communiceren namelijk direct met specialisten en leveranciers in de regio van Breda. Dat maakt ons nét wat flexibeler en samen leveren we de beste kwaliteit.

We zijn het met je eens dat een terrasoverkapping niet alleen functioneel is. Het oog wil ook wat, toch? Daarom maken we van jouw buitenplek een overkapping op maat. We kijken wat er in en bij je tuin past, denken mee over materialen en kiezen voor een moderne aanpak. Een duurzame overkapping waar je jarenlang plezier van hebt.

overkapping breda

Overkapping Breda, wat vinden anderen?

Overdag werk ik onder het UV-werende dak en ’s avonds is het knus met de grondverlichting aan. Ik was bang dat het een lang project zou worden, maar het ging supersnel. Kriss kwam nog speciaal terug om haken op te hangen voor mijn hangmat. Het is echt de eyecatcher van mijn tuin.”

Rosa Suikers

‘s-Hertogenbosch

Wij maken jouw overkapping op maat

Je hebt besloten dat je jouw tuin wilt verrijken met een overkapping of veranda. Wat nu?

Laten we kijken naar wat je graag wilt en wat er mogelijk is. Samen bespreken we het ontwerp, de plek, materiaalsoorten en andere elementen. Wij kunnen talloze voorbeelden meenemen en een 3D-ontwerp presenteren, zodat je een goed beeld hebt van jouw toekomstige overkapping.

Denk aan:

  • Keuzes uit verschillende houtsoorten
  • Direct aan het huis en de schuur of juist een losstaand geheel
  • Open wanden of (verschillende) dichte zijden
  • Aanleg van een groen (sedum)dak met kliktrays; voorbemest en met optimale waterdoorlating
  • EPDM dakbedekking met een levensduur van gemiddeld 50 jaar
  • UV-werende dakplaten
  • Veranda’s met verschillende soorten dakplaten en afwerklijsten
  • Een (zinken) regenpijp en goot om het water goed te geleiden
  • Een houtkachel met dakdoorvoer
  • Glazen schuifwanden

Wij zorgen vervolgens voor de materialen en ons ervaren KCB-team gaat enthousiast aan de slag. Reken op heldere communicatie, vakkundig werk en een eindresultaat om trots op te zijn. Een duurzame overkapping waar je dag in, dag uit van geniet!

Kies jij voor kwaliteit, een uniek ontwerp en het hele jaar comfort?
Dan vind je maatwerk vast belangrijk. Elke tuin is anders, net als iedere tuinoverkapping en veranda. We kunnen daarom niet met vaste prijzen werken, maar maken wel gratis een vrijblijvende offerte voor je! Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen wij de kwaliteit leveren waar we voor staan.

Overkapping Breda

..zonder timmerman?
KCB Hoveniers heeft een hecht team met specialistische kennis en veel ervaring. We werken met de kwalitatieve materialen en staan in direct contact met onze lokale leveranciers. Alleen op deze manier kan elk project soepel verlopen.

..met groendak (sedum)?
Een groen (sedum)dak is een milieubewuste keuze. Ook biedt het isolatie; voor zowel de temperatuur als het geluid. Wist je dat het bovendien werkt als wateropvang? KCB Hoveniers werkt met slimme kliktrays met een geïntegreerd watersysteem. Zo blijft het dak van je overkapping het hele jaar groen!

..met glazen schuifwanden?
Een van de voordelen van een overkapping is dat je het hele jaar buiten kunt zitten. Óók op de soms koele avonden in Nederland. Een overkapping met glazen schuifwanden is eigenlijk extra woonruimte. Een windvrije, droge plek met alle voordelen van buiten. Een rustige werkplek of een knusse tweede woonkamer.

..met een houtkachel en dakdoorvoer?
Je zit graag buiten, maar dan wél lekker warm. Met een houtkachel onder je overkapping is de sfeer van een gezellig chalet zo gecreëerd. Zonder dat jij of je buren last hebben van de rook, want de dakdoorvoer wordt vakkundig ontworpen.

..en je eigen ideeën?
Laat van je horen!